Firma 2Work a intrat pe piața din România în 2011 cu un singur scop: crearea unei oferte complete de servicii profesioniste, centrate pe principiul lucrului bine făcut.
La 2Work implicarea totală și seriozitatea sunt litere de lege, iar fiecare client este tratat cu multă grijă, răbdare și atenție.

Ce ne recomandă?
Răspunsul este simplu: lista lungă de companii din domenii cât mai diverse, care au apelat la serviciile noastre de- a lungul timpului. De la business-uri la început la drum, în căutarea unei fundații solide la firme cu ani de experiență în spate – serviciile noastre se adaptează fiecărei situații. Astfel munca este la ea acasă, iar compania crește frumos!
În fiecare zi ne bazăm activitatea pe trei valori principale: proactivitate, eficiență și dinamism, iar interacțiunea cu clienții este caracterizată de cinste, corectitudine și încredere – astfel rezultatele obținute sunt mulțumitoare pentru ambele părți.

Servicii

Administrare de personal
Contabilitate
Salarizare
Consultanță legislația muncii
Află mai multe
Evaluare

Despre Noi


  • Suntem o companie dedicată clienților, punând preț pe confortul acestora și pe eficiența proceselor implementate;
  • Oferim o echipă specializată în legislația muncii și contabilitate, conectată la prezent, capabilă de gestionarea cu sucess a celor mai diverse situații;
  • Avem peste 16 ani de experiență în legislația muncii și 21 de ani de activitate în recrutare de personal;
  • Te ajutăm să reduci costurile prin externalizarea serviciilor de salarizare, recrutare, etc.
Telefon

0737.007.193


Email

mihaela.costea@2work.ro


Adresă

Splaiul Independentei nr. 2J, etaj 1, birou 4 - 5,
Sector 3, Bucuresti