Administrarea de personal presupune întocmirea tuturor actelor unui salariat, astfel încât lucrurile să decurgă conform normelor legislative.

Oferim consultanță legală GRATUITĂ - suntem la curent cu toate schimbările legislative, așa că știm până la ultima virgulă când sau ce s-a schimbat din acest punct de vedere și te înștiințăm prompt de modificarea lor. În plus, suntem aici pentru orice întrebare/nelămurire cu privire la activitatea de administrare de personal.

Știm cum e să pierzi timp pe la cozi, ca să te ocupi de toate actele. Lasă-le în seama noastră, avem noi grijă de relația cu ITM-ul! În momentul în care firma ta are o înștiințare de la ITM, în baza ei, noi ne ocupăm de toate actele, în așa fel încât tu să economisești timp, asigurându-ți confort și siguranța procesului dus la bun sfârșit.

Auditul dosarelor de personal

Auditul dosarelor de personal se realizează de obicei la 6 luni și vizează întocmirea unui raport despre fiecare angajat în parte. Această activitate necesită o cunoaștere detaliată a istoricului fiecărui angajat, așa că 2Work îți oferă flexibilitate totală: putem chiar petrece o perioadă on site pentru a colecta toate datele necesare. Nu de alta, dar confortul tău este pe primul loc!
De ce să externalizezi?
Auditul de personal este GRATUIT. Nu constituie un cost suplimentar și este în beneficiul companiei tale, pentru a avea o evidență clară a fiecărui angajat în parte;

Reduci costurile și ai siguranța că ești pe mâinile unor specialiști care își asumă responsabilitatea și sunt implicați 100% în succesul companiei tale.
Întocmirea și înregistrarea contractelor individuale de muncă și a actelor adiționale
Având în vedere că suntem intermediarul dintre angajator și angajat, redactăm contractul individual de muncă, conform legislației în vigoare. După ce ne asigurăm că este semnat de ambele părți, îl înregistrăm în Revisal (platforma online a ITM-ului, unde se înregistrează contractele pentru ca activitatea să înceapă oficial).
Întocmirea și înregistrarea deciziilor de încetare a activității
Presupune organizarea și întocmirea demersurilor în procesul încetării contractului de muncă al angajatului. Ce facem? Parcurgem fiecare etapă din acest proces și ne asigurăm că angajatul care își încetează activitatea primește partea sa de acte și pleacă mulțumit. Mai bine spus, avem grijă să nu existe probleme nici de partea angajatorului, nici de partea angajatului, respectând prevederile legislative. Un angajat care pleacă mulțumit, cu toate actele de care are nevoie, înseamnă o imagine mai bună pentru compania ta.
Întocmirea adeverințelor de vechime în muncă
Orice fost angajat poate obține o adeverință de vechime. În acest caz, trebuie să realizeze o solicitare scrisă, în urma căreia firma este obligată ca, în termen de 15 zile, să-i elibereze adeverința.

Noi avem grijă ca acest demers să nu mai fie o bătaie de cap! Încă de la plecarea angajatului, ne ocupăm de întocmirea setului de acte care conține atât decizia de încetare, cât și adeverința de vechime. Uite așa, te scăpăm de o grijă și pe tine, ca angajator, și pe fostul angajat de timp pierdut.
Generarea registrului general de evidență a salariaților
Contractele de muncă se înregistrează in Revisal înainte de începerea efectivă a activității. Pentru că nu ne plac jumătățile de măsură, noi ne ocupăm atât de realizarea contractului de muncă, cât și de înregistrarea acestuia pe site-ul ITM-ului. În acest fel, ne asumăm întregul proces, iar tu poți să te ocupi în continuarea de afacerea ta, fără întreruperi provocate de birocrație.
Eliberarea adeverințelor de diferite tipuri
Indiferent că e vorba despre o adeverință pentru grădiniță, pentru bancă, pentru medic sau orice alt tip, noi ne ocupăm să le generăm de pe o zi pe alta.

De ce este important să ne ocupăm noi: Pentru că avem expertiză și știm istoricul angajatului, este mult mai ușor să generăm detaliile tehnice necesare fiecărui tip de adeverință în parte. În plus, scurtăm procesul și ne asigurăm că adeverințele sunt eliberate conform prevederilor legislative.

Telefon

0737.007.193


Email

mihaela.costea@2work.ro


Adresă

Splaiul Independentei nr. 2J, etaj 1, birou 4 - 5,
Sector 3, Bucuresti